GRIP&GLANS groepscursus. Methodenbeschrijving

Report
Steverink, N. (2018). GRIP&GLANS groepscursus. Methodenbeschrijving. Online in databank Effectieve sociale interventies.
Publication year: 2018

Contact houden met elkaar: Een onderzoek naar informele steunstructuren na de GRIP&GLANS groepscursus

Report
Kuiper, D., Goedendorp, M., & Steverink, N. (2015). Contact houden met elkaar: Een onderzoek naar informele steunstructuren na de GRIP&GLANS groepscursus. (Inzicht in sociale interventies ; Vol. 22). Utrecht: Movisie.
Publication year: 2015

Het eigen leven een beetje meer GLANS geven: kunnen eenzame 55+ vrouwen dat leren? Een onderzoek naar het effect van een psycho-educatieve groepscursus ter bevordering van zelfmanagement vaardigheden en welbevinden en vermindering van eenzaamheid

Report
Steverink, N. (2006). Het eigen leven een beetje meer GLANS geven: kunnen eenzame 55+ vrouwen dat leren? Een onderzoek naar het effect van een psycho-educatieve groepscursus ter bevordering van zelfmanagement vaardigheden en welbevinden en vermindering van eenzaamheid. Eindrapport. Groningen: UMCG/RUG.
Publication year: 2006

Het meten van de beleving van het ouder worden. Ontwikkeling en toepassing van de “Beleving van het Ouder Worden Schaal” (BOWS)

Report
Steverink, N., Bode, C., Westerhof, G.J., Dittmann-Kohli, F. (1999). Het meten van de beleving van het ouder worden. Ontwikkeling en toepassing van de “Beleving van het Ouder Worden Schaal” (BOWS). Internal report, Section Psychogerontology. Nijmegen: University of Nijmegen.
Publication year: 1999

Motieven van ouderen bij de keuze van een bejaardenoord. Verslag van een onderzoek

Report
Steverink, N. (1987). Motieven van ouderen bij de keuze van een bejaardenoord. Verslag van een onderzoek. Instituut voor Onderzoek en Documentatie van de Provincie Utrecht (IOD). Beleidsrapport. Utrecht: IOD.
Publication year: 1987